Prezentul regulament reprezintă termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.glitterlips3d.ro. Orice comandă plasată pe acest site trebuie să fie de acord cu prezentul Regulament. Orice comandă va fi realizată în conformitate cu acest Regulament și cu legislația aplicabilă în vigoare.

1. Glitterlips3D detine dreptul de autor asupra informatiilor prezentate pe site
www.glitterlips3d.ro isi rezerva dreptul de detinere al intregului continut al site-ului – fotografii, texte, elemente de grafica, templaturi, emailuri, etc. Acesta este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. 

2. Produse si servicii oferite catre comercializare pe  Glitterlips3D .  Glitterlips3D comercializeaza prduse noi. Toate sunt insotite in momentul livrarii de catre factura fiscal. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. 

3. Pretul produselor comercializate pe  Glitterlips3D . Preturile prezentate pe site includ tva (19%) si nu includ cheltuieli de transport. Acestea pot varia in functie de metoda de livare selectata, localitate, aria de acoperire a curierului, tara de destinatie national sau international sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Ne rezervam dreptul de a modifica pretul sau specificatiile tehnice ale unui produs fara o notificare prealabila. Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:
a. Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.
b. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite,stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie Glitterlips3D nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returna in termeni legali.

4. Plata produselor
Pentru plata produselor comandate pe Glitterlips3D ,momentat exista o singura varianta: ramburs la livrarea produselor de catre firma de curierat selectata . Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.

5. Livrarea produselor
Site-ul www.glitterlips3d confirma telefonic sau prin sms livrarea produselor. Pentru ca acestea sa paraseasca depozitul nostru catre client, avem nevoie de confirmarea dumneavoastra, in caz contract se amana livrarea pana reusim sa va contactam.
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid (FanCourier). Termenul de livrare difera la fiecare produs si este cuprins intre 1/30 zile lucratoare, acesta fiind comunicat individual catre client pentru fiecare comanda in parte.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. Glitterlips3D isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Glitterlips3D care includ: nelivrarea la timp sau deloc a materiei prime de catre furnizori. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de  Glitterlips3D  fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de  Glitterlips3D  de la acest client.

Close Menu
0
×
×

Cart