Look de toamnă! Ce nuanțe de ruj purtăm toamna acesta

Look de toamnă! Ce nuanțe de ruj purtăm toamna acesta

În cazul în care te întrebi ce nuanțe de ruj sunt în tendințe pentru toamna 2019,
pregatește-te să fii mai îndrazneață decât oricând.

E timpul ca stash-ul nostru de machiaj sa obțină upgrade-ul sezonier. Paleta noului sezon include o multitudine de culori. Tendințele aduc în prim plan nuanțe de
ruj aprinse, de la roșu aprins pâna la la tonuri sofisticate de burgundy.

Strălucitor, aprins, mat, închis sau deschis, indiferent de ce alegi, rujul a devenit un produs cosmetic la care nu putem renunța. Un ruj care ți se potrivește poate să-ți scoată în evidență cel mai important atuu al tău: autenticitatea!

Rujuri lichide mate în culori de toamnă

O dată cu venirea toamnei, pe lânga schimbarea garderobei, schimbăm și tipul de machiaj. Renunțăm la rujurile în nuanțe de roz și împrumutăm din nuanțele reprezentative anotimpului.

Texturilor mate, opace, revin în acest sezon în tonuri de roșu aprins, vișină putredă și nu în ultimul rând nuanțele maronii, de la nude la cel mai închis maro. Mizează pe intensitatea lor și asortează-le cu un machiaj minimal.

Rujul lichid Damn Fine este o nuanță de roșu perfectă pentru această toamnă. Când afara totul pare îmbracat în nuanțe triste și mohorâte, adaugă puțin ruj roșu. Acesta îți va ridica moralul și te va ajuta sa te simți atrăgătoare. Nu degeaba se spune ca rujul roșu este remediul ideal pentru „zile negre”.  Impulsiv si curajos, acest ruj se potriveste aproape fiecări nuanta de piele.

O culoare captivanta pe care nu te vei obosi sa o porti. Poison Junkie este un maro de ciocolată profund cu un strop de visiniu. Nu este potrivit pentru fetele timide, aceasta culoare va atrage, cu siguranta, atenția 

Rujul nud Remedy este iarăși o vedetă a acestui sezon. Remedy e o nuanță de nude roz maroniu. O culoare subtilă dar totodată fabuloasă

Real Ronnie, o nuanță violetă fabuloasă  cu un fir de fructe de pădure. O nuanță puternică care nu trebuie sa lipseasca din  geanta de machiaj.

Fii pregatită de o toamnă în tendințe. Kisses

Leave a Reply

Close Menu
0
×
×

Cart