INFORMAȚII RETUR ȘI RECLAMAȚII

Daca produsul primit nu este ceea ce cautai sau din orice motiv, nu sunteti multumiti de produs, il puteti returna in starea lor initiala in termen de 14 zile, de la primire.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre Glitterlips3d.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu alt produs. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, se va plăți diferență, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Glitterlips3d va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce clientul a returnat produsul cumpărat inițial. Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare/model, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa comenzi@glitterlips3d.ro in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Daca Glitterlips3d nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile de la data returnarii.

Mai multe informatii puteti gasi aici: Despre OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 427, in data de 11 iunie 2014  

Close Menu
0
×
×

Cart